Skip to content

Over ons

Orange Holiday Housing is een handelsnaam van Ten Have Real Estate S.L., opgericht in 2017.

Orange Holiday Housing bezit zelf drie woningen in Villa Amalia (Amalia-13, Amalia-20 en Amalia-34). Alle andere op de website vermelde woningen zijn van andere eigenaren en worden door ons verhuurd. Orange Holiday Housing werkt uitsluitend samen met gerenommeerde en betrouwbare partijen voor bijvoorbeeld schoonmaak en check-in wanneer wij dat zelf niet kunnen verzorgen.

Mijn naam is Ineke ten Have en als oprichter en eigenaar ben ik uw eerste contactpersoon. Voor eigenaren van woningen ben ik tevens de enige contactpersoon.

Ik ben Nederlandse en geboren in 1984. Tijdens en na mijn studies Schoevers en Bedrijfskunde in Groningen heb ik in verschillende functies bij verschillende bedrijven gewerkt. Van 2012 tot 2017 heb ik met veel plezier gewerkt als Hoofd Medische Administratie in een ziekenhuis. Daarnaast heb ik zowel in Nederland als in Duitsland een bedrijf dat graszaadmengsels produceert en vermarkt. Dit doe ik samen met mijn ouders en onze kundige medewerkers.

Omdat ik graag onderneem en investeer, een rotsvast vertrouwen heb in vastgoed, de graszaadwereld zich redelijk beperkt tot het voor- en najaar en omdat ik het Nederlandse klimaat en kantoorleven beu was, had ik al vele jaren het idee om iets op te zetten in een warm, zonnig land. Na wat omzwervingen via de Nederlandse Antillen heb ik de groeiende toeristische (en onroerend goed) markt van de Costa Blanca als uitstekende optie aangemeten om mijn nieuwe bedrijf neer te zetten.

Mijn talenkennis omvat Nederlands en Engels (uitstekend), Duits (redelijk), Frans (zeer matig) en Spaans (in drastische ontwikkeling).

Deze pagina vind ik tevens een mooie plaats om vrienden, familie en (zakelijk) adviseurs in binnen- en buitenland te bedanken voor hun tijd, kennis en hulp bij het vele uitzoekwerk dat de oprichting en exploitatie van Ten Have Real Estate S.L. met zich meebrengt.

Orange Holiday Housing in een documentaire over Torrevieja

Wilt u meer weten?

Back To Top