Skip to content

Enkele woningen die wij verhuren liggen op het het complex Villa Amalia. Dit splinternieuwe complex (bekend van de RTL 4-programma’s Way of Living en Housevision) is gelegen in de vooraanstaande (villa)wijk La Veleta in het zuiden van Torrevieja. De zee vindt u op 200 meter afstand en het dichtstbij gelegen brede, witte zandstrand is Playa de los Náufragos op 800 meter afstand. Dit strand komt u tegen onderweg naar het centrum, dat 1,5 kilometer van het complex ligt.

Ook wanneer u verder zuidwaarts richting La Zenia (Orihuela Costa) gaat, komt u langs de zee en diverse mooie stranden. Op 200 meter van het complex bevinden zich twee grote supermarkten, enkele restaurants, cafés en strandtenten en een bushalte. In een relatief rustige omgeving heeft u dus alle voorzieningen bij de hand!

Villa Amalia wordt verdubbeld, de oplevering staat gepland voor juni 2019! Overweegt u een woning op Villa Amalia te kopen? Wij weten exact hoe (niet) te handelen. Contacteer ons vrijblijvend en bespaar veel geld en stress!

Het milieuvriendelijke ecoresidential complex Villa Amalia is begin 2017 opgeleverd en een waar vakantieparadijs. De luxe woningen beschikken over een woonkamer, twee of drie slaapkamers, twee badkamers met vloerverwarming, privé buitenruimte (balkon en/of (dak)terras), een volledig ingerichte keuken, tv, climate control (zowel warme als koude lucht door de gehele woning) en een wasmachine.

Het complex beschikt over een lift, wifi, 3 zwembaden (waarvan 1 verwarmd) en een fitnessruimte. Als gast kunt u gratis gebruik van maken van alle faciliteiten. Onder het complex bevindt zich een ruime parkeergarage. Een parkeerplaats kost €5,- per nacht of €90,- per maand. Openbaar parkeren langs de weg is gratis. Wanneer u fietsen, een boot of een auto wilt huren, kunnen wij dit voor u regelen. Ook een airporttransfer (enkele reis of retour) is op aanvraag beschikbaar!

Villa Amalia is geheel omheind. Ook de zwembaden zijn afgeschermd door middel van hekken. Uw kroost kan dus veilig buiten spelen. Het complex is zodanig gebouwd dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de zon. Zo beschikken de woningen ook in de winter over maximaal zon. De isolatie en interne ventilatie zijn uitstekend geregeld, waardoor het in huis aangenaam op temperatuur blijft.

Handdoeken en beddengoed zijn inclusief. Kinderzitjes en –bedjes op basis van beschikbaarheid, reserveren noodzakelijk.

Huurwoningen op Villa Amalia

Is uw gewenste accommodatie niet meer beschikbaar? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij bemiddelen kosteloos naar andere verhuurders op het complex.

Back To Top